Sigurdssons bejler har før handlet i Danmark
Illustration
Superliga

Sigurdssons bejler har før handlet i Danmark

Ifølge Ekstra Bladet er det den russiske klub FC Krasnodar, der vil have Ragnar Sigurdsson.

FC København har modtaget et bud på Ragnar Sigurdsson fra en russisk klub, men indtil videre er det ikke blevet bekræftet, hvilken klub der er tale om. 

Nu er der imidlertid nyt i den sag. Ifølge Ekstra Bladet er det således den russiske klub FC Krasnodar, der er interesseret i at hente Ragnar Sigurdsson til klubben. Krasnodar ligger lige nu nummer seks i den russiske liga, og den er ikke ukendt i dansk fodbold. 

FC Krasnodar har således før hentet en spiller i Danmark. For tre år siden købte FC Krasnodar den armenske angriber Yura Movsisyan i Randers FC, ligesom den før har hentet svenskeren Andreas Granqvist i Genoa. Skandinavien er altså ikke et ukendt marked for russerne.

FC København bekræftede i går torsdag officielt, at man har modtaget et bud på Ragnar Sigurdsson, mens spilleren endnu ikke selv havde hørt om interessen fra andre steder end i medierne

Der er forskellige meldinger fremme om, hvor mange penge Krasnodar vil betale for Sigurdsson. Ekstra Bladet skriver, at prisen er på omkring 20 millioner kroner, mens BT hævder, at beløbet er på 37,5 millioner.