Superliga

Simon P vil erstatte Boilesen

Simon Poulsen føler sig klar til at starte inde på venstre back under EM.

Sidste år så det ud til, at landstræner Morten Olsen havde fundet en venstre back til landsholdet i de næste ti år i form af Ajax' Nicolai Boilesen, der imponerede ved et svagt dansk U/21-EM og fik EM-kvaldebut i efteråret.

Men en muskelskade har ødelagt hele Boilesens forårssæson, og derfor er det nu op til Simon Poulsen og Michael Silberbauer at dække venstre back under EM.

Simon Poulsen spillede hele kampen i Hamborg mod Brasilien, og han føler sig klar til at strate for Danmark i Ukraine, ligesom Poulsen gjorde for Danmark under VM i Sydafrika.

- Jeg vil rigtig gerne spille den plads, det er der ingen tvivl om. Det var fint at blive udtaget i første omgang, men jeg synes, at jeg har meget at komme med. Jeg vil meget gerne bide mig fast, siger Simon Poulsen til Tipsbladet.

Poulsen vurderer selv, at han klarede det godt mod Brasilien trods 1-3 nederlaget, og AZ Alkmaar-spilleren var det også en af de danskere, der fik højst karakter på tipsbladet.dk og i andre medier.

- Jeg synes ikke, jeg blev sat af. Jeg buser på min modstander en enkelt gang i 2. halvleg, men ellers har jeg styr på dem, siger Simon Poulsen.

Du kan læse Tipsbladets reportage fra kampen i Hamborg og læse mere om venstre back-pladsen og den spændende målmands-kamp i fredagens udgave af Tipsbladet.

Her finder du også Tipsbladets traditionelle kåring af Forårets Profil i Superligaen, baggrunden for Troels Bechs tredje forsøg som cheftræner i OB, fokus på det tyske landsholds kampmoral efter Bayerns opslidende Champions League-nederlag og meget andet.

Du kan også få adgang til Tipsbladets fredagsavis (og tidligere udgaver af bladet) via Tipsbladets E-avis, som du finder her, eller via Tipsbladets Ipad-løsning.

Når du er væk fra computeren, kan du holde dig opdateret på tipsbladet.dk's øvrige nyheder via Tipsbladets Nyheds-app, som du finder her.