Thomas Christensen: En svær beslutning
Illustration
Superliga

Thomas Christensen: En svær beslutning

Thomas Christensen stopper i OB på grund af hjerteproblemer, og den mangeårige direktør fortæller, at det var meget svært for ham at forlade sit erhversmæssige hjertebarn.

OB har netop meddelt, at klubbens administrerende direktør Thomas Christensen stopper efter en længere sygdomsperiode. Christensen har hjerteproblemer og ønsker at fratræde sin stilling i den fynske klub, men det har på ingen måde været en nem beslutning for ham.

- Det har været en meget svær beslutning, men jeg er nødt til at prioritere mit helbred højest. Som administrerende direktør er det hverken muligt eller ansvarligt overfor mig selv og overfor virksomheden at sætte helbredet på spil. Samtidig kan jeg ikke lade Odense Sport & Event, som er mit erhvervsmæssige hjertebarn, vente på ubestemt tid, siger Thomas Christensen i en pressemeddelelse.

Ole Bang Nielsen overtager midlertidigt stillingen efter at have fungeret som sparringspartner for Odense Sport & Event i flere sammenhænge. Han kender derfor virksomheden og starter sit arbejde allerede i dag.

Thomas Christensen har været administrerende direktør i OB siden august 2005.