Transferplanen: Stille januar i Slagelse
Illustration
Superliga

Transferplanen: Stille januar i Slagelse

FC Vestsjælland har allerede hentet et par spillere til klubben denne vinter, og dermed bliver der næppe handlet mere i Slagelse-klubben. 

Transfervinduet er åbnet, og rundt om i landets Superliga-klubber arbejdes der på at optimere truppen frem mod den kommende forårssæson. Nogle skal købe, andre skal sælge, mens man i nogle klubber håber på lav aktivitet.

Frem mod transfervinduets lukning den 31. januar gennemgår tipsbladet.dk de danske klubbers transferplaner med alt hvad det indebærer af rygter, realiteter og ønsker.

Klub: FC Vestsjælland

Status:
FC Vestsjælland har været hurtige til at sikre sig et par spillere nærmest inden transfervinduet åbnede. Derfor er klubben så godt som færdig med at handle, hvilket da også er signalerne fra Slagelse-klubben, der næppe kommer til at handle mere i januar. 

Gennemførte handler
Ind:
Nicolas Sandberg (lejeretur, Vendsyssel FF)
Danni König (lejeretur, Brønshøj)
Peter Nymann (Djurgården)
Edward Ofere (Trelleborg) 

Ud:
Jens Rinke (kontraktudløb)
Sladan Peric (karrierestop)
Lars Pleidrup (Nykøbing FC)

Mulige tilgange:
FC Vestsjælland har egentlig truppen på plads, men der kan stadig komme tilgange til klubben. Den indiske målmand Paul Subrata er til prøvetræning i klubben, der dog senest har forlænget med førstekeeper Thomas Mikkelsen. Dermed er det muligvis som reserve, at Subrata skal ind efter afskeden med Jens Rinke, men ellers bliver det et stille vindue fra nu af i Slagelse medmindre en ekstraordinær mulighed dukker op. 

Mulige afgange:
FC Vestsjælland råder ikke over mange brandvarme emner, men der er dog en stor flok spillere, der har kontraktudløb til sommer. Desuden kan Jean-Claude Bozga, som imponerede i store dele af efterårssæsonen, blive aktuel for mindre klubber i udlandet. Indtil videre har der dog været stille om FC Vestsjællands spillere, og det er svært at se store salg komme på tale.

Antal spillere i førsteholdstrup: 24