Trods interesse fra andre klubber: FC Helsingør gav mest mening for Gregor
Foto: FC Helsingør
Superliga

Trods interesse fra andre klubber: FC Helsingør gav mest mening for Gregor

Det kom bag på de fleste, at Pascal Gregor i går skiftede til FC Helsingør, men det var ifølge spilleren selv den bedste valgmulighed, han havde.

I slutningen af november stod det klart, at Pascal Gregor ikke ville fortsætte i FC Nordsjælland, hvor han fik sin fodboldopdragelse. Han følte sig frosset ud, fordi han ikke ville underskrive en ny kontrakt, og i stedet drømte han om et skifte til udlandet.

Nu kan Gregor dog nøjes med at køre de 35-40 kilometer længere nordpå, når han fremover skal træne og spille hjemmekampe. For midtstopperen er højst overraskende skiftet til FC Helsingør med Superligaens mindste budget. 

Han fastholder dog, at der langt fra er tale om, at han må nøjes i mangel på bedre. FC Helsingør var det optimale tilbud, Gregor havde.

- Den aftale, jeg kunne få i FC Helsingør, var den bedste for mig og min karriere, og derfor var det naturligt at lave en aftale med dem, siger Pascal Gregor til Helsingør Dagblad.

- Der har været interesse, men igen: Det var i FC Helsingør, det gav mest mening for mig at komme hen, og derfor skifter jeg her til.

Selv om Pascal Gregor kun er 23 år gammel, bliver han en af de spillere med mest Superliga-erfaring i FC Helsingør. Han har således spillet 115 ligakampe for FC Nordsjælland, hvilket betyder, at kun Osama Akharraz med sine 127 har flere af slagsen på cv'et.

Den nu tidligere FCN-stopper har underskrevet en toårig kontrakt med oprykkerne, og han skifter til klubben på en fri transfer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.