Sjældent brændt Lewandowski-straffe i Bayern-sejr

Kingsley Coman blev matchvinder i sejr over Hertha Berlin. Topscorer Robert Lewandowski brændte straffespark.

Bayern München fortsætter den sikre kurs mod det niende tyske mesterskab i træk.

Fredag vandt Robert Lewandowski og holdkammeraterne med 1-0 på udebane over Hertha Berlin.

Kingsley Coman bragte gæsterne i front midtvejs i første halvleg, da han skød på mål fra kanten af hjemmeholdets straffesparksfelt.

Skuddet blev afrettet og sprang i en bue hen over Hertha Berlins norske keeper Rune Jarstein.

Inden da havde nordmanden bragt sig selv i fokus, da han efter ti minutter begik straffespark på Leroy Sane, der fik prikket bolden foran en fremadstormende Jarstein.

Målmanden gjorde dog skaden god igen, da han efterfølgende reddede Lewandowskis straffesparksforsøg. Et fladt spark som Hertha-keeperen havde læst.

Da det ikke lykkedes Robert Lewandowski at komme på måltavlen fredag aften i den tyske hovedstad, var det samtidig enden på en imponerende polsk målstime. I de foregående ni ligakampe havde angriberen således scoret.

Henimod slutningen af kampen gav Hertha Berlin debut til Sami Khedira, der er hentet i Juventus. Den rutinerede midtbanespiller, der i 2014 var med til at vinde VM med Tyskland, kunne dog ikke ændre resultatet.

Bayern München topper Bundesligaen med 48 point for 20 kampe. RB Leipzig har 38 point på andenplads for en kamp færre.