Video : Tipsbladet
Superliga

FCK og Brøndby skal begge til international træningsturnering

Når 3F Superligaen ligger stille i vinterpausen, skal de to ærkerivaler begge deltage i den samme træningsturnering i Portugal

Holdene i 3F Superligaen bruger gerne vinterpausen på at holde formen ved lige i træningskampe mod danske og internationale modstandere. Nu kan FC København og Brøndby muligvis gøre begge dele på én gang.

De er nemlig begge blevet bekræftet til at deltage til Algarve Cup i Portugal, som spilles i begyndelse af 2020. Det er blevet offentliggjort af turneringens arrangør.

Læs også:EM-kval: Jon og Åge går efter alle tre point

Turneringens internationale islæt består af svenske IFK Norrköping, men andre klubber kan forventes at støde til, som vinterpausen og turneringen nærmer sig.

Læs også:U21-matchvinder om saksesparksmål: Glemmer det nok ikke foreløbig

Valget om at tage til Algarve i Portugal kommer efter det stormvejr, som begge klubber var ude for i seneste vinterpause. Her var Dubai foretrukket, og det førte til heftig kritik af begge klubber, som derfor lovede ikke at vende tilbage til den den kontroversielle ørkenstat.

Det er dog ikke første gang, at hverken FC København eller Brøndby deltager i Atlantic Cup. FCK var med i 2014 og 2015, mens Brøndby også var med i 2015 og 2016.

Læs også:Nicklas Bendtner spillede 90 målløse minutter for FCK's reserver

Læs også:FC København-komet med på anset talentliste

Læs også:Brøndby-stopper kritiseret på landsholdet: Jeg skal nok give modsvar