Karakterer: Sådan spillede FCKerne

FC København fik ikke det bedste udgangspunkt med mod Club Brugge, men fik dog klaret delmålet om et rent mål. Se spillerkaraktererne.

Johan Wiland - 3
En uhyre stille dag på kontoret. Tog sig sikkert af et langskud i første halvleg men var ellers stort set ikke i aktion.

Lars Jacobsen - 3
Et par gode offensive ryk i de første 10 – gjorde sin pligt i det defensive og frembragte jubel, da han i første halvleg fikst bag om benet spillede et-to med Bolanos – et samarbejde, der som vanligt fungerede solidt. Kom til flere indlæg og passede sine defensive pligter uden at blive sat på store prøver.

Sölvi Ottesen - 3
Ikke de store defensive opgaver. Havde første halvleg største chance efter et frispark, hvor afslutningen med hovedet ud over baglinien. Viste som sin makker i forsvaret usikkerhed med bolden, når Brugge i sjældne tilfælde pressede FCK's bagerste kæde – og faktisk også når de ikke pressede. Brændte FCKs største chance med hovedet efter 47 minutter. De offensive kvaliteter trækker op.

Ragnar Sigurdsson - 2
Defensivt var der ikke noget stort pres at modstå fra modstanderne, og Ragnar Sigurdsson bestod den del fint. Men islændingens udfordring med at slippe godt at med bolden blev udstillet i flere tilfælde. Her er der stadig masser at forbedre.

Bryan Oviedo - 3
Havde for ofte ikke den rette præcision i afleveringer men blev i det hele taget ladt meget alene i venstre side, når han tog turene med frem. Fik aldrig noget samspil med Nicolai Jørgensen til at fungere, da den nye FCK'er ofte var at finde mere centralt end på kanten. Gjorde dog sit til hele tiden at tilbyde sig i det offensive spil, mens presset fra modstanderens offensiv oftest ikke var til stede.

Christian Bolaños - 3
Fungerede egentlig fint som vanligt i højresiden sammen med Lars Jacobsen. Der var bare alt for lidt af det. Når costa ricaneren kom igennem i højresiden var indlæggene ofte ikke høje nok til at nå over Brugges mand ved første stolpe. Havde et godt hug på kassen efter en time. Godkendt, men er bestemt set bedre. Udskiftet efter 70 minutter.

Claudemir – 3
Blandt FC Københavns bedste spillere. Gjorde sig hele tiden spilbar og erobrede også bolde undervejs. Var tæt på at give en friløber væk i første halvleg, men heldigvis for ham og FCK, blev han tildelt et lidt tyndt frispark.

Thomas Kristensen – 2
Historien om TK's kamp mod Club Brugge er historien om alt for mange afleveringer til siden og bagud. Og når han endelig forsøgte sig med en aflevering frem i banen, havde den ingen adresse. Christian Grindheim presser sig bestemt på igen.

Nicolai Jørgensen - 2
Samarbejdet med Bryan Oviedo var nærmest ikke eksisterende i første halvleg, hvor Jørgensen ofte søgte ind midt i banen, hvor han tydeligvis ikke finder sig ret godt tilpas. Da Jørgensen og Oviedo i første minut af anden halvleg lavede en god 1-2'er, skabte de det første indlæg fra venstresiden. Manglen selvtilliden til at udfordre, som han gjorde så fint i sin debut i Superligaen.

Cesar Santin - 2
Kom ikke rigtig frem til noget. Et par langskud var, hvad det blev til fra brasilianeren, der ser ud som om, han savner samarbejdet med Dame N'Doye i frontkæden. Havde ved et par lejligheder muligheden for at komme fri, men det løb som regel ud i sandet.

Andreas Cornelius - 3
Løber meget, men får ikke særlig meget ud af anstrengelserne. Kom ikke til en ærlig chance i hele kampen, blandt andet fordi dommer Ovidiu Alin Hategan ofte dømte frispark mod den langlemmede angriber. Førsteberøringen mangler klasse, og derfor fungerer han lige nu ikke særlig godt som spilstation for FCK.