• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AaB skriver kontrakt med ungt talent

AaB skriver kontrakt med ungt talent
Foto: AaB

Robert Kakeeto har underskrevet en kontrakt med AaB.

Af Kenneth Jensen

AaB satser på egne talenter, og nu har klubben fra Nordjylland fået papir på endnu en af de unge spillere. Robert Kakeeto har været tilknyttet AaB via Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev, og nu har han fået kontrakt med AaB.

Kakeeto, der kom fra Uganda til Danmark i 2013, har underskrevet en treårig aftale med AaB, og han spiller hovedsageligt på den defensive midtbane. 20-årige Kakeeto har spillet en del i reserveholdsturneringen og U19 Ligaen for AaB, og han betegnes som en klassisk sekser med et stort løbepensum og en aggressiv spillestil.

- Robert har med dedikeret arbejde formået til stadighed at gøre opmærksom på sig selv, og nu hverken kunne eller ville vi ignore hans potentiale længere, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

- Folk i AaB og Aalborg har fra første dag taget godt imod mig, og det har været med til at give mig styrke til at blive ved med at kæmpe. Og nu er ambitionen selvfølgelig at komme til at spille i Superligaen, siger Robert Kakeeto.

Han har fået trøje nummer 26 i AaB og kan spille, når han har fået fornyet sin arbejdstilladelse.

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus