OB's sportsdirektør Jesper Hansen er generelt tilfreds med Superliga-strukturen men peger på plads til forbedring - blandt andet i forhold til et presset kampprogram.

OB-sportsdirektør Jesper Hansen opfordrer til, at strukturen i Superligaen skal have en grundig evaluering i forhold til, hvad der har fungeret og ikke har. Et af OB-direktørens kritikpunkter har hans egne spillere oplevet - nemlig at spilledatoerne til tider har været for pressede i forhold til både spillere og fans. 

Da OB mødte Silkeborg i Europa Playoff var der kun to dage mellem kampene, og nu står Randers FC i den samme situation inden lørdagens møde med netop OB, mens returopgøret først venter ni dage senere. 

Jesper Hansen fortæller  til Fyns Amtsavis at de forhold bør overvejes, selv om han generelt er begejstret for den nye struktur, der blandt andet har budt nogle endda meget spændende kampe undervejs  i både grundspillets jagt på top 6, i mesterskabs- og puljespillet og i de aktuelle playoff-kampe.

-Men vi skylder os selv at kigge hinanden i øjnene, når sæsonen er omme, selv om vi da også som klub skal vænne os til det ene eller andet unormale tidspunkt. Der kan være en udfordring i forhold til at skulle formidle, hvornår vi spiller kampene og det er sagt i al respekt for tv-aftalen og vore fans, men vi bør drøfte, om der er noget, vi kan gøre bedre, siger Jesper Hansen til Fyns Amtsavis.

Kritikken går også på, at OB eksempelvis først onsdag aften vidste, at de skulle spille på hjemmebane på lørdag mod Randers FC og ikke på udebane mod AaB i Aalborg. Den korte frist er især en faktor i forhold til udfordringen om at få lokket tilskuere til de danske stadions, for ikke alle fodboldinteresserede kan planlægge med så kort varsel. 

I forhold til det pressede program undrer det også Jesper Hansen, at der eksempelvis ikke var lagt Superliga-kampe ind omkring påskedagene.    

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO