• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Superligaens bundprop HB Køge har haft AGF'eren Anders Nielsen med i træningen hele januar. Både HB Køge og Anders Nielsen håber, det bliver til en kontrakt.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Anders Nielsens kontrakt med AGF løber egentlig frem til sommer, men aarhusianerne ønsker at komme af med den 25-årige forsvarsspiller, der sidste forår var lejet ud til SønderjyskE.

Hele januar har den tidligere Næstved- og Køge-spiller trænet i HB Køge, for hvem han spillede en halvleg i træningskampen mod AB i går. Og nu håber han på at få en aftale i stand med Superligaens nummer 12.

- Jeg vil gerne være her i HB Køge, for det er en spændende klub. Jeg snakkede med Per Rud i går, og de er også interesserede i mig. Vi har selvfølgelig talt lidt om betingelserne for en aftale, men lige nu venter jeg på et udspil fra dem. Der skal falde en afklaring én af de nærmeste dage, siger Anders Nielsen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Forsvarsspiller færdig i AGF

Forsvarsspillerens kontrakt med AGF gælder nemlig stadig, og da transfervinduet lukker på tirsdag, skal der en snarlig afklaring til, hvis Nielsen skal skifte klub nu. AGF lader ham gå, hvis han kan blive enig med HB Køge.

- AGF kommer ikke til at stå i vejen. Både de og jeg håber, der kommer en afklaring ingen på tirsdag, og gør der ikke det, så skal jeg jo tilbage til Aarhus. Men jeg håber, der kommer en afklaring. HB Køge er min førsteprioritet, og jeg tror, det lykkes. Gør det ikke det, må vi se, hvad der så sker, siger Anders Nielsen.

HB Køges sportsdirektør Per Rud vil gerne styrke forsvaret med Anders Nielsen. Transferdeadline er tirsdag den 31. januar, men allerede i løbet af tirsdagen rejser holdet på træningslejr i Antalya, Tyrkiet.

- Vi kender Anders rigtig godt og har et godt indtryk af ham. Der er ikke noget officielt endnu, men der er selvfølgelig nogle helt naturlige deadlines for os, siger Rud til tipsbladet.dk.

Anders Nielsen spillede ikke en eneste kamp for AGF i efteråret. Han var tæt på at skifte til Silkeborg IF i sommer, men det skifte gik i vasken i 11. time.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus