Mål-Pål bombede igen, da Hobro slog 1. divisionshold i Tyrkiet

Pål Kirkevold kom endnu en gang på måltavlen, da Hobro IK slog FC Fredericia i holdets tredje testkamp i år. Også nyindkøbte Simon Skou Jakobsen scorede.

I den første halvdel af efteråret lignede Pål Kirkevold sit gamle, målfarlige jeg. Han scorede fem mål i ti kampe, og han viste, hvorfor vittige sjæle i første omgang satte "Mål-" foran hans fornavn.

Men "Mål-Pål" scorede slet ikke i anden halvdel af efteråret. I samme periode vandt Hobro heller ikke ene eneste Superliga-kamp.

Til gengæld har angriberen startet 2020 lovende. Før i dag havde han scorede tre gange i Hobros to testkampe, og i eftermiddagens opgør mod FC Fredericia kom han endnu en gang på tavlen.

Der var spillet 67 minutter, da han sparkede et fladt indlæg i målet og gjorde det til 2-0. Inden da havde januarsigningen Simon Skou Jakobsen bragt holdet foran efter et hjørnespark i slutningen af første halvleg.

Ingen andre formåede at gøre Kirkevold og Jakobsen kunsten efter, og dermed sluttede kampen med en 2-0-sejr til Hobro over 1. divisionsholdet Fredericia, der i parentes bemærket har den tidligere Hobro-træner Jonas Dal i spidsen.

Hobro har vundet to ud af sine tre hidtidige testkampe, først 4-2 mod AC Horsens og nu altså over FC Fredericia. Derimellem tabte det 5-2 til Strømsgodset fra Norge.

Endnu mangler Pål Kirkevold og co. at møde Skive IK i den sidst test, inden Superliga-foråret begynder. Det er på tirsdag, mens holdets første gældende kamp i 2020 er mod SønderjyskE den 16. februar.