PSG har fire dage til at finde 185 mio. for at opfylde FFP-reglerne
Foto: Getty Images
Ligue 1

PSG har fire dage til at finde 185 mio. for at opfylde FFP-reglerne

Der skal sælges spillere fra Paris Saint Germain, hvis de vil undgå at blive straffet af UEFA for overtrædelser af Financial Fair Play-reglerne.

Tiden tikker for den franske storklub PSG, der er lige på kanten af at blive ramt af sanktioner fra UEFA som følge af reglerne for Financial Fair Play. På lørdag skal de have opfyldt reglerne, som handler om, at de ikke må bruge mere, end de tjener.

UEFA har holdt skarpt øje med dem siden det 1,65 milliarder kroner-dyre indkøb af Neymar. Dermed har de nu brug for at sælge en lang række spillere, for at de kan dække sig ind.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Senest har de solgt Javier Pastore for omkring 185 millioner kroner, men det er kun halvdelen af, hvad de mangler at få ind i klubkassen. Derfor ser de frem mod de kommende fire dage, hvor man ifølge avisen vil forsøge at sælge spillere som Yuri Berchiche og Guedes.

Hvis det ikke kan lade sig gøre, så kan store profiler som Neymar, Cavani og Mbappe blive en mulighed. Netop dette skulle den sportslige ledelse i den franske hovedstadsklub være meget bange for at gøre, da det vil have stor betydning på græsset.

Udover Pastore har man også solgt Odsonne Edouard til Celtic, men der mangler altså stadig penge. Hvis det ikke bliver indfriet, så vil det sandsynligvis sende en hård straf til PSG.