Dortmund-dansker kåret til Årets Mandlige Talent 2018
Foto: Getty Images
Bundesliga

Dortmund-dansker kåret til Årets Mandlige Talent 2018

Den danske kantspiller Jacob Bruun Larsen er af sine fodboldkollegaer blevet kåret til Årets Mandlige Talent 2018.

I foråret var der ikke meget spilletid til den danske kantspiller Jacob Bruun Larsen, der var udlejet til Stuttgart, så da han i sommer vendte hjem til moderklubben Borussia Dortmund, lå det nok ikke lige i kortene, at der var et stort gennembrud på vej.

Men det var der, og Jacob Bruun Larsen har spillet en vigtig rolle for Borussia Dortmund, der er "Herbstmeister" i tysk fodbold.

Dortmund går altså ind til forårssæsonen som førerhold i Bundesligaen, og det er blandt andet sket, fordi Jacob Bruun Larsen har leveret gode præstationer. De præstationer bliver nu anerkendt af Spillerforeningens medlemmer - de har nemlig valgt Jacob Bruun Larsen til Årets Mandlige Talent 2018.

- Det er jeg rigtig glad for og stolt af. Det er fedt, og det giver selvfølgelig en anerkendelse af det, man laver. Der bliver lagt mærke til det. Det er jo super fedt. Jeg kan regne ud, det primært har været på det sidste halve år, at de (spillerne, red.) har bedømt det på. Men det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, siger Jacob Bruun Larsen til Spillerforeningens hjemmeside. 

Du kan se herunder, hvor Jacob Bruun Larsen får overrakt beviset på, at han er Årets Mandlige Talent 2018. En pris, holdkammeraten Thomas Delaney overrækker, mens Delaney faktisk afslører, at han slet ikke stemte på holdkammeraten.