Video : Tipsbladet
Superliga

Kadrii om skifte: En drøm at spille i udlandet

Bashkim Kadrii er meget glad for, at han får chancen for at spille i udlandet, når han fremover skal tørne ud for Al-Fateh FC i Saudi Arabien.

OB bekræftede mandag aften, at klubbens topscorer Bashkim Kadrii var blevet solgt til Saudi Arabiske Al-Fateh FC.

Dermed skal den 28-årige angriber fremover gøre sig til i udlandet, hvilket han selv er meget glad for. I pressemeddelelsen fra OB fortæller han nemlig, at det altid har været en drøm for ham at komme udenlands og spille fodbold. 

Læs også:OB-boss om salg af Bashkim Kadrii: Vi har fået en meget fin pris for ham

- Nu får jeg chancen for at udleve en drøm om at spille i udlandet, og jeg glæder mig helt vildt til den nye udfordring, jeg står overfor. Jeg vil aldrig glemme OB og de mange fans, der har råbt mit navn, og jeg vil følge klubben tæt og krydser fingre for, at målsætningen om top seks lykkes både i denne sæson og lang tid fremover. Jeg vil gerne sende en kæmpe tak til klubben for denne chance og ønsker mine nu gamle holdkammerater alt muligt held og lykke, siger han ifølge pressemeddelelsen. 

Yderligere mener den tidligere FCK-spiller, at skiftet falder på det perfekte tidspunkt, da OB er i en god forfatning, og derfor føler han, at han kan skifte med ro i sindet. 

Læs også:Stryger mod varmere himmelstrøg: Klub præsenterer Bashkim Kadrii på Twitter

- Jeg har haft en fantastisk tid i OB, og jeg er rigtig glad for den udvikling, der har været i klubben. Vi er ved at etablere os i den rigtige ende af tabellen, og der sker mange ting i OB med nye faciliteter og baner. Det er virkelig en klub i fremgang, og jeg har været en del af et rigtigt godt hold. Derfor kan jeg også foretage dette skifte med ro i sindet, for der er en del andre, der kan tage over. Klubben får også en god pris for mig, så på den måde passer tingene sammen, siger han. 

Det forlyder, at OB får mellem 10 og 15 millioner kroner for Bashkim Kadrii, der angiveligt også står til at tjene en betydelig større sum penge i Al-Fateh FC, end han gjorde hos fynboerne. 

Læs også:Transfer tæt på? Kadrii-agent rejser til Saudi-Arabien

Læs også:Kadrii nærmer sig skifte til Mellemøsten

Læs også:OB bekræfter: Henter arbejdsom angriber