Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: FCK og FCN kæmper med om supertalent

Det 16-årige stortalent rygtes til Superligaen, hvor FC København og FC Nordsjælland er ude efter ham.

Både FC København og FC Nordsjælland er med i transferkampen om den talentfulde svenske angriber Jardell Kanga fra Brommapojkarna, som også sættes i forbindelse med et skifte til selveste Bayer Leverkusen.

Det skriver FotbollDirekt.

Jardell Kanga fyldte 16 år for godt en måned siden, men han har længe været en omtalt herre i svenske medier. Således har han før været på besøg hos FC Barcelona og Bayer Leverkusen, mens han ofte omtales som et “supertalent”.

Flere gange har der også været skrevet om interesse fra danske topklubber. Den interesse bekræftede Brommapojkarnas sportschef, Peter Kisfaludy, endda blandt andet tilbage i november.

Nu sætter FotbollDirekt så navn på de to: FC København og FC Nordsjælland.

Mediet skriver, at de to danske klubber er “med i billedet,” men skriver også, at Bayer Leverkusen ventes at komme med et bud på Jardell Kanga i løbet af januar. Han kan sælges for et beløb i omegnen fire-fem millioner danske kroner, lyder det endvidere. 

I 2021 spillede Jardell Kanga 23 kampe og scorede fem mål for Brommapojkarna i den tredjebedste svenske række - vel at mærke som 15-årig. 

Både FC København og FC Nordsjælland har i de seneste år hentet store nordiske talenter. Eksempelvis råder FC København over 16-årige Roony Bardghji, mens FC Nordsjælland har en spiller som Andreas Schjelderup - begge er hentet i andre nordiske klubber i en ung alder.