• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Esbjerg og Hobro enige: Jonas Dal skifter omgående til EfB

Esbjerg og Hobro enige: Jonas Dal skifter omgående til EfB
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Jonas Dal er færdig i Hobro, og han får lov til at skifte til Esbjerg med det samme. De to klubber er blevet enige.

Af Kenneth Jensen

Esbjerg fB havde egentlig først en aftale med Jonas Dal på plads fra sommeren, men allerede nu er klubben nået til enighed med Hobro IK om at lade Jonas Dal skifte til Esbjerg omgående. Dermed tiltræder den nu tidligere Hobro-træner efter et par dage omgærdet af mystik og diskussioner i Hobros bestyrelse.

Eftersigende var Jonas Dal blevet suspenderet, men det nåede aldrig så vidt, efter EfB og Hobro blev enige om en aftale.

- Vi er glade for, at det er lykkedes os at finde en løsning med Hobro, der gør det muligt for Jonas Dal at tiltræde med det samme. Jeg er overbevist om, at vi hurtigt får glæde af hans engagerede og entusiastiske måde at gribe trænergerningen an på, siger adm. dir. Søren Poulsen i en pressemeddelelse.

Hobro bekræfter, at man har sagt farvel til Jonas Dal, og at Lars Justesen sammen med det øvrige team overtager ansvaret for holdet frem til vinter, hvor man vil forsøge at besætte posten som træner i klubben. Hobro er sidst i Superligaen med fem point, mens Esbjerg har 11 point.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus