FC Hjørring mangler en halv million
Illustration
1. division

FC Hjørring mangler en halv million

Nedrykningen i 1. division er afgjort. Eller hvad? FC Hjørring har anket DBUs beslutning om at fratage dem deres licens. De mangler en halv million kroner.

Da DBU den 6. maj fratog FC Hjørring sin licens til at spille i 1. division og dermed tvangsnedrykkede dem til 2. division, fik nordjyderne 14 dage til at anke dommen. Det meldte de straks ud, at de ville gøre, og siden har FC Hjørring været på pengejagt.

De mangler i omegnen af en halv million kroner for at overbevise DBU om, at de alligevel ikke skal tvangsnedrykkes, og at nedrykningspladserne derfor igen skal tildeles konkursramte FC Fyn og det hold, der ender som rækkens nummer 11.

- Som jeg ser det, så mangler vi en halv million til at nå til et punkt, hvor jeg ikke mener, at DBU kan sige nej til os. Og det tror jeg heller ikke, de gør, hvis vi når der til. Nu har jeg sendt en mail rundt i systemet, og hvis alle vores nuværende investorer kan bidrage med 5000 kroner mere, så er vi meget tæt på, siger bestyrelsesformand Henrik Stoksted Sørensen til Nordjyske.

Formanden finder sin optimisme i et møde tirsdag aften med potentielle investorer, hvor der altså blev givet tilsagn om, at der er nogen, der vil hjælpe den trængte klub med at finde de penge, der skal til.

Det er lige nu AB, der ligger til at rykke ud af 1. division, hvis FC Hjørring får medhold i deres anke til DBU.