Arsenal-uddannet keeper kan afløse Fernandes i SønderjyskE
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Arsenal-uddannet keeper kan afløse Fernandes i SønderjyskE

SønderjyskE skal i al hast have fundet en ny reservekeeper, og den Arsenal-uddannede englænder Reice Charles-Cook er en mulighed.

For et par uger siden tikkede der en sygemelding fra målmand Lukas Fernandes ind i SønderjyskE, og i dag oplyser Superliga-klubben så, at man er nået til enighed med den 25-årige keeper om at ophæve kontrakten.

Det har sendt SønderjyskE i marken efter en ny målmand, og klubben kan allerede være tæt på Lukas Fernandes' afløser. SønderjyskE har i øjeblikket besøg af englænderen Reice Charles-Cook, der er uddannet på Arsenals akademi og har optrådt for mindre engelske klubber som Coventry, Bury og Swindon.

24-årige Charles-Cook skal træne med til på mandag.

- Vi skal se ham lidt an, og han skal se os an, og så må vi kigge på, om vi bagefter skal sætte os ned og lave en aftale. Jeg kendte ham ikke før, men da den her situation med Lukas opstod, brugte jeg mit netværk for at finde nogle emner, og her dukkede blandt andre Reice op. Jeg synes, han ser spændende ud med, og man skal selvfølgelig ikke kimse ad en fortid i Arsenal. Nu må vi se, om det skal blive til mere end et besøg, siger sportschef i SønderjyskE, Hans Jørgen Haysen, til tipsbladet.dk.

Reice Charles-Cook har været klubløs siden 30. juni.