• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Sylvester Guldberg Røn

AC Milan og Inter enige om nyt stadion: San Siro skal rives ned

AC Milan og Inter er blevet enige om et nyt stadionprojekt, hvor de vil rive ikoniske San Siro ned og bygge et nyt stadion samme sted.

Af Sylvester Guldberg Røn

I Milano deles de to storklubber AC Milan og Inter om det ikoniske stadion San Siro. Det gamle stadion har dog set bedre dage, og derfor har der nu i et stykke tid floreret rygter om, at de to klubber vil bygge et nyt stadion. 

Og det er angiveligt lykkedes. AC Milan-præsident Paolo Scaroni kan fortælle, at de to klubber er blevet enige om planerne for et nyt stadion, som de to klubber også skal dele, og som angiveligt kommer til at koste fem milliarder kroner. Aftalen betyder et totalt farvel til San Siro. 

- Vi får et nyt San Siro, som vi har aftalt skal ligge samme sted som det nuværende. Derfor vil det gamle stadion blive revet ned, og så vil vi begynde at bygge et nyt stadion på dets plads, siger AC Milan-præsident Paolo Scaroni til ANSA.

De nye stadionplaner er dog ikke endeligt vedtaget, da Milanos borgmester først skal godkende planerne. Klubberne regner dog med, at planen bliver godkendt, da borgmesteren allerede har givet grønt lys til omfattende moderniseringer af San Siro. 

San Siro blev taget i brug i 1926, og det blev senest renoveret til 2015/2016-sæsonen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus