Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-boss: Sæsonen kan fortsætte til juli om nødvendigt

Divisionsforeningen er fast besluttet på, at sæsonen skal spilles færdig. Superligaen kan ende med først at spilles færdig i juli, hvis det er det, der skal til.

Divisionsforeningen er klar til at gå langt for, at denne sæson spilles færdig. Direktør Claus Thomsen har tidligere åbnet op for, at man må slække på de normale regler for, hvor mange dage der skal være mellem de enkelte kampe, og nu slår han over for BT fast, at Superligaen om nødvendigt kan spilles færdig i juli.

Der er ellers normalt en slags skæringsdato for hver enkelt sæson den 30. juni. Men den er Divisionsforeningen, som driver Superligaen og de danske divisioner, klar til at skubbe for at få puslespillet til at gå op.

- Det er vores helt klare mål at alle kampe skal spilles, og at turneringen skal afsluttes. Men der er ikke sat nogen deadline på. Lige i øjeblikket regner vi tilbage fra 30. juni. Det er dog en mulighed, at gå om på den anden side, hvis dette bliver nødvendigt, siger Claus Thomsen til BT.

Læs også:Frygter tosset scenarie med Sabbi: Det kan godt lade sig gøre

Det åbner i givet fald op for en række nye problemer, især hvad angår spilleres kontraktudløb. Jens Hammer Sørensen, der er sportschef i Hobro IK, var eksempelvis inde på det i relation til Emmanuel Sabbi.

Han skifter fra Hobro til OB den 1. juli, men i yderste instans kan han ende med at sende den klub, han har forladt få dage forinden, ned i 1. division. Det sker, hvis begge hold ender i playoffkampene om at undgå nedrykning, og OB med Sabbi på holdet vinder samlet over Hobro.

Læs også:Ingen gruppetræning i AaB: Vi vil være på den sikre side

- Det helt tossede scenarie vil jo være, at OB havner i den anden nedrykningspulje, og det ender med, at vi skal spille mod dem i en playoffkamp om nedrykning.

- Det kan jo rent faktisk godt lade sig gøre. Sådan ser det ud nu. At vi kommer i hver vores pulje, sagde Jens Hammer Sørensen til Ritzau.

Dansk fodbold er foreløbig suspenderet til og med 13. april

Læs også:Randers-spillerne skal fortsat blive hjemme: Økonomien vigtigst

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang

Læs også:Superliga-træner håber: Klar til at spille hver anden dag