Super-subben Simon Makienok sikrede Dresden point

Simon Makienok blev indskiftet og sikrede point mod Greuter Fürth.

Simon Makienok indtog en helterolle for Dynamo Dresden, da de tirsdag aften sikrede sig ét point imod Greuter Fürth på hjemmebane i 2. Bundesligaen.

Dynamo Dresden var forud for opgøret på sidstepladsen i 2. Bundesligaen, hvor de dog har spillet færre kampe end deres konkurrenter. Med et par sejre kan danskerklubben imidlertid kravle lidt op i tabellen.

Klubben fik ellers en ringe start på kampen mod Greuter Fürth. Efter blot 12 minutter bragte gæsterne sig nemlig foran, da angriber Daniel Keita-Ruel headede bolden i kassen.

Stilingen holdt indtil pausen, hvor Dresden satte danske Simon Makienok på banen i stedet for forsvarsspilleren Jannik Müller. Og den offensive satsning gav hurtigt pote.

Efter blot ni minutter på banen scorede den høje angriber nemlig til 1-1. Danske Brian Hamalainen, der startede på venstre back for Dresden, sendte et skarp hjørnespark ind i boksen, hvor Makienok bragede bolden i mål med et kraftfuldt hovedstød.

Hverken Dresden eller Greuter Fürth scorede yderligere, og det endte i en pointdeling. Det betyder, at Dynamo Dresden fortsat er på sidstepladsen i 2. Bundesliga.