Danskerkasse var ikke nok for Brentford mod Leicester

Brentford førte 1-0 på Mads Bech Sørensens mål, men Leicester kom stærkt tilbage efter pausen i FA Cup-møde.

Brentford kunne dufte en overraskelse i lidt mere end en halvleg, men i sidste ende måtte danskerklubben fra Englands næstbedste række, Championship, se sig slået af Premier League-topholdet Leicester.

Brentford førte 1-0 ved pausen i FA Cuppens 16.-delsfinale, men tabte hjemme med 1-3 til Leicester, der ikke havde Kasper Schmeichel med i truppen.

Brentford fik en drømmestart på opgøret. Allerede efter seks minutter faldt føringsmålet.

Et hjørnespark resulterede i en rodebutik foran mål, hvor midterforsvareren Mads Bech Sørensen prikkede bolden i nettet med tåen.

Træner Thomas Frank startede desuden med Mads Roerslev Rasmussen på banen, mens Henrik Dalsgaard og Mathias Jensen begge startede på bænken. Sidstnævnte blev skiftet ind til den sidste knap halve time.

I en ganske lige første halvleg, hvor Leicester skuffede, blev det ved 1-0 frem til pausen.

Manager Brendan Rodgers har nok udstillet sin utilfredshed i pausen, for det var et helt andet Leicester-mandskab, der kom ud til anden halvleg.

Efter blot et minut udlignede den tyrkiske landsholdsspiller Cengiz Ünder i fri position, efter at formstærke James Maddison havde gjort forarbejdet.

Og blot fem minutter senere kom Leicester også i front, da Youri Tielemans sikkert udnyttede et straffespark.

Efter godt en time blev Cengiz Ünder sat op til en kæmpe chance for at score til 3-1, men han overplacerede sit forsøg med indersiden.

I stedet sørgede James Maddison for 3-1 med 20 minutter tilbage, da han fulgte op på et forsøg som Brentford-keeperen kun kunne halvklare.

Dermed er Leicester klar til ottendedelsfinalen mod Brighton på hjemmebane.

Tidligere søndag avancerede Chelsea med 3-1 hjemme over Luton. Den 23-årige angriber Tammy Abraham scorede hattrick for Chelsea, der stillede med Andreas Christensen i midterforsvaret i hele kampen.

Søndag klokken 18 tørner Manchester United og Liverpool sammen i fjerde rundes største brag.