Braitwaithe med i vanvittigt Barcelona-comeback

FC Barcelona er videre med stort besvær i den spanske pokalturnering efter en sejr over Granada.

Fiaskoen truede for FC Barcelona, som var bagud 0-2 efter 87 minutter ude mod Granada i den spanske pokalturnering.

Men Barcelona fik udlignet til 2-2 i overtiden af den ordinære spilletid og vendt det til en sejr på 5-3 i den forlængede spilletid.

Dermed er Barcelona videre til semifinalerne i Copa del Rey - men det var efter stort besvær og et flot comeback.

Granada kom foran 1-0 efter en scoring af den brasilianske offensivspiller Kenedy efter lidt over en halv times spil.

Få minutter inde i anden halvleg øgede angriberen Roberto Soldado til 2-0, og så var Barcelona for alvor presset.

Barcelona-træner Ronald Koeman forsøgte med fire indskiftninger at ændre kampbilledet inde på fodboldbanen.

Ind kom blandt andre den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite efter lidt over en times spil. Danskeren kom dog ikke på tavlen i opgøret.

Først efter 88 minutter fik Barcelona reduceret. Angriberen Antoine Griezmann scorede til 1-2.

To minutter inde i dommerens tillægstid forhindrede backen Jordi Alba fiaskoen ved at udligne til 2-2.

Så skulle kampen ud i forlænget spilletid, og her slog Griezmann til endnu en gang, da han bragte Barcelona foran 3-2 efter 100 minutter.

Granada-spilleren Fede Vico udlignede til 3-3 blot tre minutter senere, og så var det fortsat helt åbent.

Men Frenkie de Jong fik scoret til 4-3, inden Jordi Alba på smuk vis og med sit andet mål i kampen cementerede sejren og det videre avancement.