Juventus kæmpede til det sidste og tog sejren mod Inter

Juventus tog lørdag aften en vital sejr på 3-2 i Serie A mod Inter, der længe lignede en vinder.

Juventus måtte lørdag aften finde alt det frem, som de kunne, da det lykkedes at hive en 3-2-sejr hjem mod Inter i det italienske derby - Derby d'Italia, som kan komme til at betyde helt enormt meget i mesterskabskampen.

Torino-klubben havde forud for kampen været i store vanskeligheder efter en periode, hvor det ellers havde kørt som på skinner. Men med en uafgjort kamp mod Crotone, der kæmper mod nedrykning, og derefter nederlaget til Napoli på hjemmebane, lukkede man netop syditalienerne ind i kampen igen - og endda med en afstand på blot ét point.

Dermed skulle der en sejr til i opgøret mod Inter foran et udsolgt Stadio Giuseppe Meazza i Milano, men også her løb Juventus ind i store problemer, hvor de længe lignede et hold, der ville ende som tabere.

Kampens begyndelsen kunne Juve dog ikke klage over. For efter bare 15 minutter var Juventus foran med 1-0, og Inter havde fået en mand vist ud. Nu lignede det en simpel opgave for Juventus at gøre sejren hjem, men sådan skulle det slet ikke blive.

Lige efter pausen headede Icardi bolden i mål efter et frispark, og så var der udlignet. Efter 65 minutter blev ondt til værre for Juventus, da Barzagli sendte bolden i eget net, og det hele begyndte at se sort ud for Torino-klubben, der nu var bagud.

Men med bare fire minutter tilbage af den ordinære spilletid fik de et vindpust i ryggen, da Cuadrado fik drejet bolden i mål - og bare to minutter efter var det Higuains tur til at heade bolden i mål efter et frispark.

I Juventus har de et slogan, der lyder 'Fino alla fine', som betyder 'indtil det sidste', og det må man sige, at Juventus-spillerne holdt sig til.

Med sejren er Juventus nu foran med fire point ned til Napoli, der søndag møder Fiorentina.