Kusk og Lucas Andersen lynede i AaB's sidste test

Lucas Andersen og Kasper Kusk scorede målene, da AaB vandt 3-0 over Vendsyssel FF i generalprøven til Superligaen.

Hvis AaB skal have succes i foråret, afhænger meget af Lucas Andersen og Kasper Kusk, og at de er klar, satte den nordjyske duo to streger under tirsdag eftermiddag, da Jacob Friis' mandskab mødte naboerne fra Vendsyssel FF i generalprøven til Superligaen.

AaB vandt 3-0, og både Lucas Andersen og Kasper Kusk kom på tavlen - sidstnævnte blev dobbelt målscorer.

Kasper Kusk gjorde det til 1-0 efter bare syv minutter, da han udnyttede en frispilning fra Patrick Olsen, og lidt senere øgede Lucas Andersen til 2-0 på straffespark. Før pausen scorede Kasper Kusk også til 3-0.

Anden halvleg blev altså en målløs affære med et rødt kort til AaB-stopperen Rasmus Thelander som det mest nævneværdige. Som der er tradition for i testkampe, fik AaB lov til at sætte Anders Bærtelsen ind, så der fortsat blev spillet 11 mod 11.

AaB møder bundproppen Silkeborg IF på udebane i Superliga-premieren på søndag.