Landshold

Stephan Andersen har fået nummer 1

Stephan Andersen er blevet tildelt Thomas Sørensens rygnummer.

Tipsbladet.dk kunne i går fortælle at langt størstedelen af de personer, der har deltaget i sitets meningsmåling om hvem der bør være Danmarks førstemålmand, havde Anders Lindegaard som klar favorit. Men de 75 procent af brugerne vil formentlig blive slemt skuffede inden for kort tid.

Således sendte DBU i tirsdags den endelige EM-trup med trøjenumre ind til UEFA, hvor det blev Stephan Andersen, dør løb med Thomas Sørensen trøjenummer, skriver sporten.dk.

Om det er et bevis på, at Evian-målmanden står placeret i det danske mål, når Danmark den 9. juni møder Holland ved EM, ville hverken han eller Morten Olsen nærmere ind på.

- Det ved jeg faktisk ikke. Det må du spørge Morten om. I princippet kan alle jo spille, ligegyldigt hvilket nummer man har, så det tror jeg ikke, man skal lægge det store i, siger Stephan Andersen til sporten.dk.

Heller ikke landstræneren ønskede at kommentere på det, men henviste i stedet til holdets sekretær, Simon Rasmussen, som har stået for fordelingen af numrene.