Odds 29.0 kan give dig et gavekort på 2.000 kr. til en fodboldrejse
Premier League

Odds 29.0 kan give dig et gavekort på 2.000 kr. til en fodboldrejse

Sæt dine Tipsbladet Picks inden weekendens kampe.

I denne uge er der hele 300 point på spil og kampe både lørdag, søndag og mandag.  Samtidig med Premier League, bliver der også spillet FA Cup i denne weekend.   Det betyder, at udvalget af kampe er begrænset til tre lørdag og én søndag og mandag.  
 
Der er kun 2 uger tilbage i Tipsbladet Picks inden gavekortet på 2.000 kr. skal uddeles.  1. pladsen har kun 2.800 point, så et spil til odds 29.0 kan potentielt give sejren i spillet!
 
Gå ind og sæt dit vinder-spil på https://tipsbladet.gamecenter.io/
 
I lørdagens første kamp får fornøjelsen af Norwich-Manchester City.  Efter et skuffende 0-3 nederlag i midtugen mod Liverpool, fik Man City oprejsning mod pinlige Aston Villa med en 4-0 sejr.    Det uafgjorte resultat mellem Spurs og Arsenal betyder at begge klubber er indenfor overkommelig afstand, men såfremt de lyse blå skal hente Leicester på 1.
 
pladsen med 10-points forspring, er der ikke råd til svipsere fra nu af.  Der er heller ikke råd til for mange nederlag for Norwich, som efter kun 1 point i de seneste 5 kampe, nu er at finde under nedrykningsstregen. Oddsene til dagens duel er: 1 (6.0), X (4.1), 2 (1.54) 
 
Søndag og mandag for vi i øvrigt fornøjelsen af Aston Villa-Tottenham og Leicester-Newcastle.  De to kampe kan altså have kæmpe betydning i kampen om det store trofæ!