Zidane: Det er ikke Ronaldo vs. Neymar - Det er Real mod PSG
Foto: Getty Images
Champions League

Zidane: Det er ikke Ronaldo vs. Neymar - Det er Real mod PSG

Zidane slår fast, at Champions League-kampen mellem Real Madrid og PSG altså ikke bare er et opgør mellem Ronaldo og Neymar.

Onsdagens store opgør mellem Real Madrid og PSG i Champions League er der masser på spil. For Real Madrid er det sidste lod for at få succes i denne sæson, mens PSG skal bevise, at de kan nå længere end kvartfinalen - hvor altså en sejr i ottendedelsfinalen vil være et godt første skridt.

For mange er det også en dyst mellem Ronaldo og Neymar, men den slags ville Real Madrid-træner Zinedine Zidane ikke høre på til pressemødet tirsdag frem mod kampen.

- Det er ikke en Neymar vs. Cristiano. Det er PSG mod Real Madrid. Cristiano er en stor spiller, som har opnået en del, og Neymar er også ret god, lød det underfundigt fra den franske cheftræner.

Når det kommer til Neymar, så har Zidane da opdaget, at der kommer en meget stærk spiller på besøg på Santiago Bernabeu onsdag aften. Så meget at muligheden for mandsopdækning af den brasilianske stjerne er der.

- Det er 50/50 om jeg vil gøre det, siger han med et smil og undskylder, at han heller ikke kan give et ordentligt svar på, om holdet vil stille op i en 4-4-2 eller en 4-3-3 til kampen mod den franske hovedstadsklub.

Kampen mellem Real Madrid og PSG spilles onsdag aften klokken 20.45, og den sendes direkte på TV3+.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.