Video : Tipsbladet
Superliga

Sparer 17 millioner: United-spiller på vej væk efter syv år i klubben

Marcos Rojo bliver ny spiller for Boca Juniors, skriver argentinske TyC Sports.

Marcos Rojo har haft en mundtlig aftale med Boca Juniors om et skifte gennem længere tid, men næste uge skriver han officielt under på sin kontrakt med det argentinske storhold. Det erfarer TyC Sports.

Den 30-årige forsvarer har egentlig kontrakt med Manchester United frem til den 30. juni, men er i øjeblikket ved at forhandle sig frem til en ophævelse af aftalen før tid, hvorefter han frit kan skrive under på en toårig kontrakt med Boca Juniors næste uge.

Det vides ikke, om Manchester United betaler Rojo kompensation for at få kontrakten ophævet før tid. The Red Devils står dog til at spare et større millionbeløb ved at slippe for den argentinske forsvarer et halvt år før tid.

Rojo tjener angiveligt omkring 34,4 millioner kroner årligt . Slipper United for at betale hans løn de næste seks måneder, vil det spare dem mindst 17 millioner kroner at tage afsked med den argentinske midtstopper, som kom til klubben fra Sporting CP i 2014.

Modsat en anden signing fra den portugisiske traditionsklub, Bruno Fernandes, har Rojo aldrig for alvor haft længerevarende succes for Manchester United. Derfor var det også et under, at Ed Woodward og klubledelsen valgte at forlænge Rojos kontrakt tilbage i 2017.

Sidenhen har den argentinske forsvarer næsten ikke startet inde, selvom han altså har tjent omkring 35 millioner kroner om året.