Festen fes ud

Skuffende dansk nederlag til Ungarn

På en skuffende aften i Parken mistede Danmark sin status af ubesejret i VM-kvalifikationen og den lange rekord som ubesejret i en VM-kamp på hjemmebane, der daterede sig helt tilbage til 9. september 1981, hvor Jugoslavien vandt 2-1 i den gamle Idrætsparken.

Det så ellers ganske lovende ud i starten af kampen med levende dansk angrebsspil, men mulighederne blev ikke udnyttet. I stedet kom Ungarn foran i det 35. minut ved Akos Buzsaky.

Den stilling holdt sig til pausen og kampen ud efter en meget ringe dansk 2. halvleg, hvor man slet ikke formåede at spille sig til scoringsmuligheder bortset fra et par hæderlige forsøg fra distancen.

Med nederlaget lykkedes det ikke for Morten Olsen at gentage sin serie fra den første VM-kvalifikation med 10 kampe uden nederlag. Landstræneren gav debut fra start til Thomas Enevoldsen, men den tidligere AaB'er  blev taget ud i pausen.

De danske spillere, der blev hyldet i Parken lørdag aften måtte onsdag forlade den til en pibekoncert.