Ousted og Vancouver ude af Champions League

Vancouver Whitecaps røg med en samlet score på 4-1 ud til mexicanske Tigres.

Semifinalen i den Nord- og mellemamerikanske udgave af Champions League var med dansk deltagelse, da David Ousted og hans canadiske hold Vancuver Canucks mødte mexicanske Tigres. Det lykkedes dog ikke for danskeren og hans canadiske hold at vende et 2-0 nederlag fra første kamp til sejr.

I jagten på at hente et 2-0 nederlag fra den første kamp i sidste måned, så det ellers godt ud for MLS-mandsabet da Brek Shea scorede allerede efter tre minutter.

Shea kom frem til en god chance, da det ikke lykkedes Tigres-spillerne at cleare bolden efter et frispark, og med et fint skud stod den 1-0 på BC Place Stadium.

Det lykkedes dog ikke for Whitcaps at udnytte deres momentum, og i stedet scorede Tigres to mål i anden halvleg. Andre-Pierre Gignac og Damian Alvarez var på pletten for Tigres, som fik andenpladsen i sidste sæson, men her til morgen sikrede sig en sejr over Vancouver Whitecaps.

Den franske landsholdsangriber Gignac udlignede da han med et flot skud sendte bolden op i krydset af målet uden for feltet i det 63. minut. Alvarez sikrede derefter sejren med seks minutter igen, da han scorede på en kraftfuld afslutning.

I finalen venter to kampe mod et andet mexicansk hold i form af Pachuca.

Den første kamp i Champions League finalen spilles d. 19. april.