Elmander ud af tørke med mål nummer 400

Johan Elmander bragte onsdag afte Sverige til sejr over naboerne fra Finland i en uskøn kamp.

Uden at imponere vandt Sverige 1-0 over Finland som opvarmning til Sveriges vitale VM-kamp mod Ungarn i næste måned.

Sverige måtte stille både uden skadede Zlatan Ibrahimovic og Henrik Larsson, hvilket betød, at den tidligere Brøndby-spiller Johan Elmander startede i det svenske angreb sammen med den unge komet Marcus Berg.

Nok havde Sverige bolden mest, men det kneb med at få positionsspillet til at flyde og komme frem til de helt store chancer.

Bare fem skud inden for målrammen blev det til for Sverige. Et af dem gik hele vejen i maskerne, og det Johan Elmander, som styrede bolden over stregen efter et indlæg fra Anders Svensson få minutter inden pausen.

Det var Johan Elmanders første mål på landsholdet i mere end to år - skandalekampen mod Danmark i Parken 2. juni 2007.

Men målet var også specielt på en anden front. Det var nemlig mål nummer 400, som Sverige har scoret på Råsunda, siden det gamle stadion blev indviet tilbage i 1937.