Sølle 20 minutter skulle Ivan Toney bruge på banen i sit comeback, før han nettede i Brentfords 3-2-sejr.

Med tilbagevendte Ivan Toney tog Brentford lørdag en tiltrængt sejr, da holdet hjemme besejrede Nottingham Forest med 3-2 i den engelske Premier League.

Toney skulle kun bruge 20 minutter på banen, inden han fandt vej til netmaskerne.

Brentford-skarpskyttens fravær på otte måneder skyldes en karantæne for ulovligt at have spillet på fodboldkampe.

Han lavede i sidste sæson 20 ligamål, og de evner foran kassen er noget, som Brentford-mandskabet har savnet.

Thomas Franks tropper har været inde i en skidt periode, hvor det inden lørdagens kamp var blevet til syv nederlag i de seneste otte ligakampe.

Sejren faldt derfor på et tørt sted for Brentford, der hopper op på 14.-pladsen med 22 point. Dermed overhaler London-klubben blandt andre Nottingham Forest, der ligger nummer 16 med 20 point.

På trods af Toneys retur så problemerne ellers ud til at fortsætte for Brentford fra start i lørdagens opgør.

Allerede i kampens første minutter flugtede Nottingham Forests Danilo udeholdet foran 1-0.

Efter små 20 minutter svarede Brentford igen, og det var selvfølgelig Ivan Toney.

Danske Mikkel Damsgaard blev nedlagt foran Nottingham Forest-feltet, hvilket Toney udnyttede til at sparke det efterfølgende frispark i kassen til 1-1.

Gæsternes keeper, Matt Turner, vil efterfølgende ærgre sig over murens placering, der mildt sagt så tvivlsom ud.

Udligningen sparkede gang i Brentford, der kom længere frem på banen og blev farligere.

Efter en halv time var det tæt på for hjemmeholdet, da et hjørnespark fra Mathias Jensen endte hos Keane Lewis-Potter, der sparkede bolden på undersiden af overliggeren.

Det var ikke den eneste gang, at et Mathias Jensen-hjørnespark blev farligt.

Den danske midtbanekreatør sendte efter en lille time bolden ind i pandebrasken på midtstopper Ben Mee, der knaldhårdt headede Brentford i front, hvilket var starten på ti intense minutter.

Kort efter headede Nottingham Forest-angriberen Chris Wood gæsterne på 2-2, men den stilling var kortvarig.

Få øjeblikke senere tog Brentfords Neal Maupay et indlæg fra Mads Roerslev til sig og sparkede hjemmeholdet tilbage i front, hvilket gæsterne ikke formåede at svare tilbage på.