Bedst og værst: Ren kagemand i Randers-målet mod EfB

Det endte med en sejr på 4-2 til EfB i Troels Bechs første kamp tilbage i klubben, da de mødte Randers. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Esbjerg fB:
Mohammed Dauda var konstant farlig, og han slog da også allerede til efter otte minutters spil, da Carlgren i Randers-målet lavede sin første store brøler. Her troede Esbjerg-angriberen på sagen og gjorde jobbet færdigt. Dertil havde Randers-spillerne svært ved at kontrollere den hurtige spiller. Endvidere havde Søren Reese og Franz Brorsson en god dag i forsvaret, hvis man tager slutningen på første halvleg væk.

Randers FC:
Når man er bagud 0-3 efter minder end en halv time, så kræver det, at man har nogle spillere, som er klar til at hive sig selv op ved håret. Sådan en spiller er Vito Mistrati, som ikke bare stod for den ene reducering, men også leverede en rigtig god indsats på Randers-midtbanen. Derudover var Emil Riis også særdeles aktiv i angrebet, som også gav en scoring. Dog havde han også nogle skævskud undervejs.

Kampens værste:
Patrik Carlgren er normalt en sikker sidste skanse for Randers, men i kampen mod Esbjerg gik det helt galt for den svenske målmand. Han var stærkt medvirkende til særligt de to første EfB-mål, som kan ses øverst i artiklen. Ved den første scoring var det ren kagemand for ham, da han løb frem mod bolden og faldt, så Dauda nemt kunne sende bolden i et tomt mål.